PPM Hokejové novinky, Trofeje a iné

02.10.2009 19:24

 

Ahoj priatelia,

Developeri tento týždeň intenzívne pracovali a podarilo sa nám dokončiť veľa vecí. Nejzaujímavejšou sú asi trofeje v tímových profiloch, ktoré sa zobrazujú, ak tím nejakú trofej vyhral. Ide o PRO funkciu a trofeje sa teda zorbazujú iba u tých tímov, ktoré majú aktivovaný balík PRO. Obrázky trofejí vyrobil manažér dilong. Touto cestou by sme sa mu radi poďakovali za jeho pomoc.

Okrem tohto sme urobili niekoľko zmien v zápasovom prepočte. Od teraz je možné meniť brankárov a stiahnuť 4. formáciu aj pri vyrovnanom stave po prvej alebo druhej tretine. Stačí vpísať 0 do jedného z okienok. Chyba s nerealistickým počtom striel a vhadzovaní v predĺžení bola opravená. Chyba, ktorá spôsobila, že sa centrovi prvej formácie pridalo +1 do štatistiky plus/mínus ak jeho tím inkasoval gól pri hre bez brankára bola opravená.

Ďalšia nová PRO funkcia je možnosť uložiť si filter na trhu hráčov alebo zamestnancov. Toto vám výrazne pomôže zefektívniť vyhľadávanie na trhu.

Ako ste si určite všimli, mali sme výpadok na niekoľko hodín v stredu večer. Niekoľko hráčov a zamestnanov sa predalo za nižšie ceny ako sa očakávalo, keďže mali uzávierku počas výpadku. Zlyhal ľudský faktor a nedopatrením sme neposunuli uzávierky všetkých hráčov. Sme len ľudia a aj my robíme chyby. Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorí sa cítia byť touto udalosťou poškodení. Urobíme všetko preto aby sa to už neopakovalo. Implementovali sme preto aj možnosť posunúť uzávierky zamestnancov presne v takýchto prípadoch.

Naozaj čerstvá správa je obrazovka "Online", na ktorú sa dostanete kliknutím na číslo zobrazujúce počet online manažérov v pravom hornom rohu univerzálneho konta.

Napokon by sme vás radi požiadali o pomoc v rámci našej marketingovej kampane. Na Faceooku máme skupinu a stránku a boli by sme radi, keby ste sa do nich pridali a pozvali sem aj vašich priateľov. Stránky nájdete ich tu:

https://www.facebook.com/group.php?gid=2345238254

https://www.facebook.com/pages/PowerPlay-Manager/40840299922

Ďakujem a prajem pekný deň.

Vlady