PPM Novinka, Vyhrajte lístky na futbal!

01.10.2009 21:43

 

Ahoj priatelia,

Opäť vám prinášam najnovšie správy z vývoja hokeja na PPM. V poslednej novinke som oznámil spustenie kreditných turnajov. Tí z vás, ktorí ste nejaký turnaj vytvorili alebo sa aspoň do jedného prihlásili si mohli všimnúť malé chybičky alebo relatívne časté zmeny. Dôvod je taký, že turnaje neustále vylepšujeme a pridávame postupne nové veci. Tento proces bude pokračovať aj najbližších dňoch.

Naposledy sme pridali možnosť zadať webstránku turnaja, vybrať oficálnu diskusiu turnaja vpísaním ID diskusie, ale aj možnosť napísať info o turnaji ako napríklad pravidlá pre výber účastníkov, špeciálne pravidlá turnaja alebo špeciálne výhry. Toto všetko je na zakladateľovi a jeho pomocníkoch.

Okrem toho sme ešte pridali možnosť stránkovania na trhu hráčov. Túto funkciu pridáme neskôr aj na trh zamestnancov.

Napokon by som chcel oznámiť, že štartujeme marketingovú kampaň, ktorá potrvá od 1. do 14. októbra a jej cieľom je dosiahnuť hranicu 30 000 hokejových tímov. Naše podporné tímy budú mať za úlohu pomôcť s touto úlohou vo svojej krajine a ak by ste chceli aj vy priložiť ruku k dielu boli by sme veľmi radi. Budeme vďační za akúkoľvek formu reklamy, ktorá by nám pomohla zväčšiť našu komunitu.

To najlepšie som si nechal na koniec. Je to súťaž pre všetkých, ktorí by sa chceli prísť pozrieť na futbalový zápas Slovensko - Slovinsko na Tehelné pole. Do súťaže ponúkame 3 lístky. Stačí ak si kúpite minimálne 350 kreditov a budete zaradení do žrebovania. Ak si kúpite 1400 kreditov budete mať v osudí 4 žreby a vaša šanca bude o to väčšia (za každých 350 kreditov budete v osudí jedenkrát). Zároveň napíšte e-mail na adresu juraj.maxian@powerplaymanager.com s prihláškou, ktorej nezabudnite uviesť svoje užívateľské meno, názov vášho tímu na PPM a telefónne číslo. Zo všetkých, ktorí splnia tieto podmienky vyžrebujeme dvoch šťastlivcov, ktorí s nami pôjdu na možno historický zápas našej reprezentácie. Manažér, ktorý si odteraz do uzávierky kúpi najviac kreditov (a pošle e-mail s prihláškou) automaticky vyhráva tretí lístok. Uzávierka súťaže je streda 7. októbra. V tento deň aj vyhlásime výhercov.

Ďakujem a prajem pekný deň